Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. In de werkplaats van APK Kampen kunnen wij uw auto, camper en bedrijfswagen uitstekend onderhouden. We maken gebruik van professionele apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals.

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring, een bandenwissel of het bijvullen van de airco van uw auto. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij APK Kampen kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van een gratis leenauto of leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel! U kunt overigens ook kiezen voor onze haal- en brengservice.

Heeft u bij ons vervangend vervoer nodig of wilt u gebruik maken van onze haal- en brengservice? Geef dit dan als u de werkplaatsafspraak maakt direct aan. U bent er dan zeker van dat wij vervangend vervoer hebben voor u als u de auto naar ons brengt.

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van APK Kampen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.